2013. február 24., vasárnap

Nails: MUA pink

Sziasztok!

Ezzel a lakkal (16-os árnyalat) már több szerencsém volt, mint az előzővel (itt). A színe is tetszik, az állagával is nagyjából meg vagyok elégedve, mert egy kicsit csíkoz, de nem feltűnően. Szép fényesre szárad és ezt viszonylag gyorsan is teszi.






Hogy tetszik? :)

2013. február 18., hétfő

Nails: emerald green (MUA 13)

Sziasztok!

A MUA lakkokból elsőként a 13-as árnyalatot mutatom meg. Nem rossz, nem rossz, de azért nem is jó. :D Az üvegben sokkal ígéretesebbnek tűnt számomra. Sok lakk használata után most már végérvényesen is rájöttem, hogy én pont ezt a finist nem szeretem. Sokkal inkább a krémes állagú lakkok jönnek be. Az elején meg is ijedtem, mert úgy tűnt, mintha csíkozna, de aztán szépen kiegyenlítette magát. A szín is szép amúgy, de szerintem legközelebb karácsonykor veszem elő megint. :D






Mit szóltok a képek minőségéhez? Természetesen még csak ismerkedem az új géppel, sokat kell még tanulnom, de szerintem szemmel látható a változás. :)

A lakk hogy tetszik? :)

2013. február 15., péntek

Outfit: bomber

Sziasztok!

Ahhhh már annyira várom a tavaszt! Ki nem, persze...Ezt a dzsekit nagyon sokszor fogom hordani a jó időben, addig is pár beltéri kép.




kabát: New Yorker
leggings: turi (Zara)
csizma: turi


Na ki várja a tavaszt????? :))))

2013. február 13., szerda

Haul: MUA

Sziasztok!


Habár rendszeresen sminkelem magam, mégsem vagyok annyira eleresztve sminkcuccok terén és ráadásul fogyóban is volt pár dolog. Így, amikor megláttam Cheap and Chic look Vikinél, hogy a Makeup Academy 50%-os akciót hirdetett, ráadásul még a szállítás is ingyenes (bizonyos összeg felett), nem haboztam összehívni pár barátnőmet és közösen leadtuk a rendelést. :)




 Szempillaspirál: fekete http://www.muastore.co.uk/index.php/extreme-volume-mascara


 Korrektor: Natural http://www.muastore.co.uk/index.php/new-hide-and-conceal-cover-up-stick



Szájfény: Sweet Nothings http://www.muastore.co.uk/index.php/intense-glosses



Körömlakkok: 16-os árnyalat http://www.muastore.co.uk/index.php/nail-polish



13-as árnyalat http://www.muastore.co.uk/index.php/nail-polish



I <3 U http://www.muastore.co.uk/index.php/love-heart-nail-varnish



Egyedül az utolsó lakkal nem vagyok annyira elégedett, mert világosabb színre számítottam és az ecsetét is látjátok, hogy milyen...Oké, nem nagy gond, majd levágom, remélem használat közben nem lesz gond vele. 

A szállításra majdnem 3 hetet vártam, kicsit sokallom, de azért elégedett vagyok, hisz ennyi pénzért (1805 Ft) még egy jó szempillaspirált sem kap az ember. 

Ti rendeltetek valamit? :)

2013. február 11., hétfő

Nails: Valentine's day

Sziasztok!

Közeledik a Valentin nap és bár én nem vagyok nagy híve, ennek a cuki körömnek mégsem bírtam ellenállni. :)

kép forrása: http://thebeautydepartment.com/2013/01/mani-monday-washi-tape-glitter-heart/

Mint láthatjátok az elkészítése nagyon egyszerű, de én még így is elrontottam. :D Szóval ez a poszt inkább szóljon most az ötletről, mint az én remekművemről. :) 

Szerintem túl sok lakkot kentem fel és száradni sem hagytam elég időt neki, ezért amikor lehúztam a celluxot, jött vele minden...Így csak odapingáltam a szívecskét, kissé csúf lett. :D 


Az ötlet maga szerintem tök jó, próbáljátok ki, ha gondoljátok! :)

2013. február 8., péntek

Sales: the last part (New Yorker, H&M, Zara)

Sziasztok!

Hát az úgy volt, hogy én már nem akartam vásárolni... :D Amikor viszont a Look fancy blogon megláttam, hogy csizmákat vesztegetnek 1500 Ft-ért a New Yorkerben, mindjárt szöget ütött a fejembe. Bár nem tudom, igazából min csodálkozom, hisz ez van minden évben. :)


A New Yorkeres cuccok közül az eszembe nem jutna megvenni valamit is teljes áron, egyszerűen elképesztő. Kisebb fajta idegrohamot kaptam, amikor megláttam, hogy a kabátom, amit nemrég vettem 18 ezerért (24-ről leárazva), most kereken 6 ezer forintba kerül. Mondjuk méret már nem lett volna belőle, de akkor is rossz érzés. :D Azért kárpótoltak azok az árak, amiket a lekapart címke alatt megláttam az új cuccaimnál. :)

Kis kabátka, a bomber dzsekikre hajaz. Eredeti ára: 9890 Ft, én 1490 Ft-ért vettem.


Fekete farmer rövidnadrág, mert alap lenne, de nekem nincs, ezért nem hagytam ott. Eredeti ára: 7490 Ft, én 1490 Ft-ért vettem.



Amit már régóta szerettem volna az egy jó fazonú "bőr" rövidnaci, végre találtam is jó áron. Eredeti ára: 7890 Ft, én 1490 Ft-ért vettem. 


A képen még rajta van egy sima khaki színű felső, nem fotóztam le, mert elég egyszerű, de nagyon szeretem az ilyeneket hétköznapokra, lehet, hogy outfit is lesz majd vele. Eredeti ára: 5990 Ft, én 890 Ft-ért vettem.

Nem szerepel viszont a fotón egy bordó cicanaci, aminek iszonyatosan jó anyaga van. Az eredeti ára 2500 Ft volt, én 890 Ft-ért vettem.

A H&M-es napszemcsiről sincs külön fotó, mert az összesben benne voltam. :) Ez nem volt nagyon leakciózva, de régóta nézegettem és féltem, hogy később már nem lesz. Eredeti ára: 1790 Ft, én 1500 Ft-ért vettem.

Ennek a topnak sokkal jobb anyaga van, mint amiket 700 forintokért szoktak osztogatni. Ennyi pénzt szerintem megért. Eredeti ára: 2490 Ft, én 1500 Ft-ért vettem.


A többség impulzus vásárlás volt, de egy dologra már nagyon vágytam. Ez a Zara cipő csak rám várt, utolsó darab volt és pont a méretem. Hetekig nézegettem, de aztán csak haza hoztam végül. :) Eredeti ára: 9995 Ft, én 4995 Ft-ért vettem.


Durván 35 ezret spórolhattam, ha azt vesszük... Mit szóltok? Melyik tetszik a legjobban? :)

És a végére lenne két hírem is Számotokra. Az egyik az, hogy szeretnék csinálni egy nagyobb blog sale-t, remélem érdekelne Titeket. A második pedig közvetve kapcsolódik hozzá, mert mindezt már az új gépemmel szeretném megtenni. :) Végre tudok venni egy normálisabb gépet, annyira örülök neki. Persze nem lesz hiper-szuper, de nekem már ez is előrelépés, remélem a képek minőségén is látszani fog. Ha minden igaz, jövő héten el is megyek érte. :))))))))

Legyen szép estétek!

2013. február 5., kedd

Outfit: shirt

Sziasztok!

Úgy látszik, mostanában szívesen viselek inget, az utóbbi időben több ilyen bejegyzés is volt (itt és itt).
Persze ezeket is lehet lazábban hordani, nem feltétlen kell egy merev összeállításban gondolkodnunk. :)





ing: turi (Topshop)
mellény: turi (Wallis)
nadrág: Primark
cipő: H&M
táska: H&M


Szeretitek az ingeket? :)